Izrada sajtova Beograd


Izrada sajtova, fotografisanje i vođenje društvenih mreža…

Živimo u modernom dobu u kom je gotovo je nazamisliv život bez interneta, mobilnih telefona i kompjutera koji nam olakšavaju svakodnevnicu jer nam pružaju pregršt informacija za svega par sekundi.

Istovremeno, informacije su nam postale nikad dostupnije, ali i to povećava konkurenciju među brendovima.

Rečenica “Ukoliko te nema na internetu, ti i ne postojiš“ postaje sve jasnija. Predstavlja jedan od glavih ideja današnjice i važna je za biznis. Gotovo da ne postoji delatnost koju ne možete pronaći na internetu. U današnje vreme, sve ozbiljnije firme uveliko se bave digitalnim marketingom, i daju sve od sebe da se pojave na prvoj strani pretraživača. 

Shvataju koliko je to važno.

Naš tim je spreman da Vašu firmu predstavi na internetu i društvenim mrežama.

Izrada sajtova – Naša glavna delatnost je izrada wordpress sajtova po veoma pristupačnim cenama i modernog dizajna. Svi naši sajtovi su prilagođeni mobilnim uređajima, i tabletima. U dogovoru, o po želji klijenata izrađujemo veoma brzo i efikasno wordpress sajt. Pored izrada sajtova, bavimo se i profesionalnim fotografisanjem. Bogato iskustvo, odlična oprema, kreativne ideje je samo deo onoga što ćete videti u saradnji sa nama.  Moguće je fotografisanje: restorana, kafića, enterijera, raznih događaja,teretana, stomatoloških ordinacija…

Ono što sve naše klijente raduje jeste sama cena koja je već od 35evra za dva sata fotografisanja!

Vođenje društvenih mreža (Instagram i Facebook) – ukoliko Vas nema na instagramu ili fejsbuku, do Vas će doći daleko manje “publike“ koje su Vaše potencijalne mušterije. Otvaranje profila na instagramu i fejsbuku otvarate mogućnost napredovanja i novih projekata. Mi se uspešno bavimo vođenjem društvenih mreža više od pet godina. 

Održavali smo preko 40 instagram profila!

Nadamo se Vašem ukazanom poverenju…

1 thought on “Izrada sajtova Beograd”

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pozovite nas