Ko smo mi?

Mlad i kreativan tim koji je spreman da po veoma povoljnoj ceni i efikasno ispuni sva očekivanja klijenata. Iako smo mladi iza nas stoji dugogodišnje iskustvo u digitalnom marketingu, izradi sajtova, profesionalnom fotografisanju, pisanju tekstova i održavanju društvenih mreža.

Naš zadatak?

Da Vaš biznis učinimo vidljivim na internetu, da unapredimo Vaše poslovanje, povećamo broj klijenata i pratilaca na društvenim mrežama, i da ispunimo svako Vaše očekivanje.

Šta radimo?

Izradu i održavanje sajtova, vođenje društvenih mreža, oglašavanje na internetu, profesionalno fotografisanje, pisanje blog tekstova,  tj celokupan digitalan marketing…

Iskustvo?

Posedujemo iskustvo duže od 7 godina u polju digitalnog marketinga. U izradi sajtova preko 4 godina, u fotografisanju preko 3 godine, u održavanju društvenih mreža preko 6 godina.

 

Šta možete da očekujete od nas?

Izrada modernog i brzog sajta

U ponudi imamo različite teme koje možemo da adaptiramo po želji klijenata. Budite sigurni da će Vaš sajt izgledati savremeno i da će biti brz.

Pristupačne cene usluga

U dogovoru sa klijentom kreiramo posebnu ponudu kako bismo cenu sajta učinili pristupačnom za svakog. Na osnovnu potreba kreiramo konačnu cenu.

Digitalni marketing

Dugogodišnje iskustvo u digitalnom marketing osigurava Vam uspešnu promociju Vaše firme na internetu. Nudimo sve usluge, na Vama je samo da pozovete.

Održavanje društvenih mreža

Uspešno već šest godina se bavimo održavanje društvenih mreža. Iz nas je pre 60 zadovoljnih klijenata. Obezbedite Vašoj firmi maksimalnu vidiljivost na Instagramu i Facebook-u.

Vrhunski kvalitet fotografija

Iz nas je dugogodišnje iskustvo. Fotografisali smo preko 150 različitih objekata u Beogradu i Novom Sadu. Posetite instagram igor.stevanovic_photography i uverite se u kvalitet!

Neka brojevi govore umesto nas

+
web sajtova
+
Fotografija
Web prodavnica
+
zadovoljnih klijenata
Pozovite nas