ODRŽAVANJE DRUŠTVENIH MREŽA

Vođenje društvenih mreža već od 120e

Bavimo se vođenjem društvenim mrežama (instagram i facebook). U opisu posla postavljamo postove, story objave, odgovaramo na poruke, komentare, fotografišemo i sponzorišemo objave po potrebi. 

Ukoliko želite da predstavite Vaš biznis putem društvenih mreža, naš tim je spreman da to učini na najbolji mogući način. Iza nas stoji višegodišnje iskustvo, kreativnost, znanje i spremnost da se posvetimo. 

Održavanje društvenih mreža prepustite našem profesionalnom timu. Ukoliko želite da imate vidljive rezultate vašeg prisustva na društvenim mrežama, da povećate broj pratilaca i posećenost vašeg sajta i steknete nove klijente. Društvene mreže su idealan metod da skrenete pažnju na vašu firmu, proizvode ili usluge. Zahvaljujući instagram i facebook možete brzo da vaš brend učinite prepoznatljivim.

Danas svaki uspešan biznis je prisutan na društvenim mrežama, a svoj uspeh duguju upravo tome jer im one pružaju neograničen pristup kupcima. Posedujemo veliko iskustvo u promociji biznisa na društvenim mrežama i možemo da vam omogućimo povećanje posećenosti vašeg sajta i rast broja pratilaca na društvenim mrežama.

Održavanje društvenih mreža garantuje uspešnu promociju vaše firme i vodi računa o njenom rastu.

Fotke i sajtovi
Art Silver
Restoran Broker
gdecemo.rs
Bowling Club & Pub
Restoran Fontana
Bella Itali kod Garića
Friends pivnica
Grill Ranković
Panorama AquaLux
Restoran Detlić
Jazz bar Sinatra
Corner beer
Restoran Berza
gdecemo_rs
Cevabđinica Ranković
Oslikavanje izloga
Ping pong
Liga Pub
Eat Fit
Gajba beer bar
Pozovite nas